Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега adv_petrov, относно визията ВАГ вече наеха Валтер Де Силва и купиха Италдизайн.

2) ВАГ имат и някои проблемни дизелови мотора. Алфа за сега си имат добри дизели, само че с максимален обем от 2,4л.

3) Печалба можеш да имаш и при по-ниски продажби и обратното. Въпроса е да се покрият инвестициите.

Относно поддръжката, ако вместо голфа имаше а4 б5, резервните части щяха да са със сходни цени. Голфа е с по-просто окачване (и не само то) от 156 и а4. Това е най-главния фактор за разликата в поддръжката.

Можеш ли да ми кажеш каква разлика откриваш във возията, стабилността и управлението между твоите два автомобила? Имам представа общо взето, но все пак ти трябва да я правш тая разлика ежедневно
    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• аз се радвам от тази възможност.

ако ВАГ профилират алфа в чист конкурент на бмв, а ауди в чист конкурент на мерц поне аз очаквам само хубави работи

пък не ви знам за какво гоуфове говорите, ама новия гоуф и общо взето цялата гама на ВАГ имат много прилични интериори от 2-3 години, а по-солидно затваряща се врата на 4 годишна кола на 120 хил. км от тази на пасат или туран в класовете им ако намерите ще ви направя евала
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Защо е по добре фият вместо фолксваген-
        -фият са италиянска фирма и знаят много добре какво означава името Алфа ромео
        -има повече спортен дух от фв
        -няма двигател на фият сложен на алфа
        тук се прокрадва една идея че ако фв купят алфа щяла да стане по здрава ,как ще стане това не ми е ясно може би ако от ауто билд напишат някоя хубава статия че например алфа 159 се доближава като надеждност до голф /при фв така се правят здрави и неразрушими немски машини чрез пропаганда/

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
          -няма двигател на фият сложен на алфа
          ?!
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Алфа не използват например -двигател от фият брава както е при ланча /това имах предвид/

Comment

Алфа не използват например -двигател от фият брава както е при ланча /това имах предвид/
              да бе, я пак си помисли, че да не ти съобщаваме ние
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• последно разбрах че наистина има предложение от vw към fiat за закупуване на ALFA но fiat са отказали! информацията е от speed press buletin
                A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

• Я ме открехнете

Comment

• Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
                    последно разбрах че наистина има предложение от vw към fiat за закупуване на ALFA но fiat са отказали! информацията е от speed press buletin
                    Много ясно че ще им откажат.Фиат никога няма да продаде Алфа Ромео.Всичките им технологии са под капака Алфа,те да не пасат трева от Фиат.Ако на Фиат не им трябваше да я бяха купили Форд.Тога Форд щеше спечели повече отколкото като предобиха Волво.
                    No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                    Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                    e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

тук се прокрадва една идея че ако фв купят алфа щяла да стане по здрава ,как ще стане това не ми е ясно може би ако от ауто билд напишат някоя хубава статия че например алфа 159 се доближава като надеждност до голф /при фв така се правят здрави и неразрушими немски машини чрез пропаганда/
                      Тук си много прав колега.
                      Преди няколко години АМБеда писа статия за един китаец как с още няколко приятели счупил пред немското представителство(бмв или мерцедес)личната си кола , защото му омръзнало всяка седмица да ходи на сервиз.Щвабите с цялата си наглост искали да го съдят, защото им правил антиреклама.Когато си ходя на Берковица ще я потърся.
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• за едно не можем да спорим, качеството на сглобката на интериора на вагените е на светлинни години пред това на алфа.... факт.... (проверен от личен опит)
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Можем да спорим. От моите наблюдения сглобката на 166, Капа и Тезис по нищо не отстъпва на вагените.
                          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Чак пък на светлинни години е много силно казано и то когато става въпрос за сравнение с народната кола ,
                            за високото качество на фв знаят само в Ауто билд и не пропускат да го изтъкнат

Comment

• незнам колко е по темата, ама преди малко карах чисто новия супърб..... уникална кола, за парите си е супер.. ако такова бъдеще чака и Алфа... аз съм ОК
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                                незнам колко е по темата, ама преди малко карах чисто новия супърб..... уникална кола, за парите си е супер.. ако такова бъдеще чака и Алфа... аз съм ОК
                                Незнам кво си усетил ти, но за мен това е една от най-отблъскващите коли излизали в последно време!

...няма такваз грозотия братче, пълна отврат!!!
                                Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 22:31.
                                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
                                X